Dobro došli na internet stranicu Ortopedskog preduzeća Imaco d.o.o.

Kontakt prodavnica i veleprodaje – za kontakt informacije kliknite ovde.

Naše preduzeće posluje na srpskom tržištu od 1993.god. Pretežna delatnost firme je distribucija na veliko i malo ortopedskih pomagala poznatih svetskih proizvođača.

Generalni smo zastupnici i distributeri u Srbiji, sledećih firmi: Amoena – Nemačka (silikonske dojke, ortopedski grudnjaci i kupaći kostimi), Luropas dottor Molinari&C.S.r.l. – Italija (elastični pojasevi, ortopedski mideri, kompresivne čarape za vene, …), Termoletto – Italija (antidekubitalni dušeci i jastuci za invalidska kolica), Triamed – Rumunija (mideri, invalidska kolica, toaletna kolica, hodalice štake i štapovi) i Ellen Wille – Nemačka (medicinske perike, turbani).

Isporučujemo ortopedska pomagala i preko Republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje kao i Vojnog fonda.

Svi proizvodi koji su u našoj ponudi rađeni su po evropskim standardima i registrovani kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije.

VIZIJA – naša vizija je izgraditi snažno i moderno društvo sposobno za ostvarivanje najviših ciljeva u zastupanju, distribuciji i trgovini medicinskih sredstava. Postati i ostati poželjan renomirani i pouzdan partner koji uliva poverenje, prepoznatljiv po visokom nivou kvaliteta proizvoda, otvorenosti u poslovnom odnosu i zaštiti interesa naših kupaca, korisnika, zaposlenih i vlasnika društva.

MISIJA – svrha našeg poslovanja je pouzdana i efikasna distribucija medicinskih sredstava prvenstveno ortopedskih pomagala, renomiranih svetskih proizvođača, uz doprinos unapređenju kvaliteta života korisnika, i naša pomoć u njihovom nastavljanju normalnog života.

POLITIKA KVALITETA

Težnja društva IMACO d.o.o zasniva se na obezbeđenju i ispunjenju svoje osnovne i najveće obaveze i vrednosti, a to je zadovoljenje potreba pacijenata-korisnika medicinskih sredstava i ostvarivanja partnerskih odnosa sa našim dobavljačima.

Naš sistem upravljanja kvalitetom se zasniva na implementiranom i održavanom sistemu prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015 a naši ciljevi kvaliteta zasnivaju se na sledećoj politici kvaliteta:

  • Obaveza društva je da korisnicima medicinskih sredstava obezbedi vrhunski kvalitet uz potpuno zadovoljenje zahteva propisa, standarda i očekivanja.
  • Vrhunski kvalitet se realizuje uz istovremeno snižavanje troškova, povećanje efektivnosti, produktivnosti i profita.
  • Izgradnja snažne i moderne veletrgovine osposobljene za najviše ciljeve u distribuciji, zastupanju i ispunjenju realnih zahteva kupaca je zadatak i odgovornost timskog rada svih nivoa i svakog zaposlenog.
  • Planiranje, preventive i poboljšanja su prepoznatljiv stil poslovanja u preduzeću.
  • Ko prestaje da bude bolji, prestaje da bude dobar, je izreka koja je osnov u realizaciji radnih aktivnosti svakog člana našeg društva.
  • Usklađen održiv razvoj, zaštita čovekove okoline, bezbednost i zaštita zdravlja u toku rada predstavlja obavezu rukovodstva i svih zaposlenih.
  • Sprovodi se stalna modernizacija infrastrukture i obuka kadrova.
  • Usklađenost kvaliteta i dugoročna saradnja sa poslovnim partnerima je naše opredeljenje.
  • Sprovođenje ove politike i dostizanje nove organizacione kulture i kompetentnosti se podržava odgovarajućim programima obrazovanja, obuke, stručnim osposobljavanjem i motivacijom svih zaposlenih.
  • Preispitivanje sistema kvaliteta po ISO 9001:2015 od strane rukovodstva odvija se sa ciljem postizanja kontinuiranih poboljšavanja u našem društvu.