Ortopedska pomagala centar
Imaco d.o.o. Balkanska 42
Ortopedska pomagala novi beograd
Imaco d.o.o. Novi Beograd
Ortopedska pomagala cukarica
Imaco d.o.o. Ratka Mitrovića 62a

Dobro došli Ortopedsko preduzeće Imaco d.o.o.

Naše preduzeće posluje na srpskom tržištu od 1993.god. Pretežna delatnost firme je distribucija na veliko i malo ortopedskih pomagala poznatih svetskih proizvođača.

Generalni smo zastupnici i distributeri u Srbiji, sledećih firmi: Amoena – Nemačka (silikonske dojke, ortopedski grudnjaci i kupaći kostimi), Luropas dottor Molinari&C.S.r.l. – Italija (elastični pojasevi, ortopedski mideri, kompresivne čarape za vene, …), Termoletto – Italija (antidekubitalni dušeci i jastuci za invalidska kolica), TLM – Italija (ortopedski mideri, elastični pojasevi), PRIM – Španija (ortoze i steznici), Triamed – Rumunija (mideri, invalidska kolica, toaletna kolica, hodalice štake i štapovi) i Ellen Wille – Nemačka (medicinske perike, turbani).

Isporučujemo ortopedska pomagala i preko Republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje kao i Vojnog fonda.

Svi proizvodi koji su u našoj ponudi rađeni su po evropskim standardima i registrovani kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije.

VIZIJA – naša vizija je izgraditi snažno i moderno društvo sposobno za ostvarivanje najviših ciljeva u zastupanju, distribuciji i trgovini medicinskih sredstava. Postati i ostati poželjan renomirani i pouzdan partner koji uliva poverenje, prepoznatljiv po visokom nivou kvaliteta proizvoda, otvorenosti u poslovnom odnosu i zaštiti interesa naših kupaca, korisnika, zaposlenih i vlasnika društva.

MISIJA – svrha našeg poslovanja je pouzdana i efikasna distribucija medicinskih sredstava prvenstveno ortopedskih pomagala, renomiranih svetskih proizvođača, uz doprinos unapređenju kvaliteta života korisnika, i naša pomoć u njihovom nastavljanju normalnog života.

POLITIKA KVALITETA

Težnja društva IMACO d.o.o zasniva se na obezbeđenju i ispunjenju svoje osnovne i najveće obaveze i vrednosti, a to je zadovoljenje potreba pacijenata-korisnika medicinskih sredstava i ostvarivanja partnerskih odnosa sa našim dobavljačima.

Naš sistem upravljanja kvalitetom se zasniva na implementiranom i održavanom sistemu prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2008 a naši ciljevi kvaliteta zasnivaju se na sledećoj politici kvaliteta:

  • Obaveza društva je da korisnicima medicinskih sredstava obezbedi vrhunski kvalitet uz potpuno zadovoljenje zahteva propisa, standarda i očekivanja.
  • Vrhunski kvalitet se realizuje uz istovremeno snižavanje troškova, povećanje efektivnosti, produktivnosti i profita.
  • Izgradnja snažne i moderne veletrgovine osposobljene za najviše ciljeve u distribuciji, zastupanju i ispunjenju realnih zahteva kupaca je zadatak i odgovornost timskog rada svih nivoa i svakog zaposlenog.
  • Planiranje, preventive i poboljšanja su prepoznatljiv stil poslovanja u preduzeću.
  • Ko prestaje da bude bolji, prestaje da bude dobar, je izreka koja je osnov u realizaciji radnih aktivnosti svakog člana našeg društva.
  • Usklađen održiv razvoj, zaštita čovekove okoline, bezbednost i zaštita zdravlja u toku rada predstavlja obavezu rukovodstva i svih zaposlenih.
  • Sprovodi se stalna modernizacija infrastrukture i obuka kadrova.
  • Usklađenost kvaliteta i dugoročna saradnja sa poslovnim partnerima je naše opredeljenje.
  • Sprovođenje ove politike i dostizanje nove organizacione kulture i kompetentnosti se podržava odgovarajućim programima obrazovanja, obuke, stručnim osposobljavanjem i motivacijom svih zaposlenih.
  • Preispitivanje sistema kvaliteta po ISO 9001:2008 od strane rukovodstva odvija se sa ciljem postizanja kontinuiranih poboljšavanja u našem društvu.