Amoena Grudne Proteze

Amoena grudne proteze

Amoena grudne proteze…

Svaka žena je drugačija, što je i razlog zašto Amoena nudi široku ponudu grudnih proteza. Svaka grudna proteza je pravljena po telu, individualnim potrebama i životnom stilu svake žene podlegnute operaciji raka dojke. Svaka od Amoeninih grudnih proteza je posebno pravljena sa ekskluzivnom mešavinom silikona i izdržljivom polietan mešavinom kako bi se dobio željeni izgled i osećaj prirodnosti. Obratite se edukovanom prodavcu u specijalizovanim prodavnicama kako biste odredili optimalan oblik i veličinu koja vam je potrebna. Birajte vašu protezu među prezentovanim grudnim protezama u sledećim redovima u zavisnosti od vaših ličnih potreba. Sa uspehom smo dizajnirali Amoena Natura grudnu protezu. Ona se kreće glatko
zajedno sa svakim vašim pokretom, prati položaj prirodne dojke kada je žena nagnuta ka napred. Još jedna inovacija ogleda se u novoj karakteristiki nekih Amoena modela grudnih proteza. Specijalan dodatak sa unutrašnje strane grudne proteze reguliše temperaturu i daje ženi osećaj svežine i komfora u svakom trenutku. Mnoge žene smatraju da je samolepljiva Contact Amoenina grudna proteze idealna. Ona se lepi direktno na kožu, daje osecaj sigurnosti i pruža veću slobodu kretanja. Amoena nautra i contact idu na nalog uz doplatu.

 

Amoena Contact

Amoena Contact Grudna proteza
Lepi se direktno na kožu i pokreće sa telom
● Ostaje nepomična tokom svakog pokreta
● Otklanja pritisak sa ramena, posebno značajno za žene sa limfnim problemina ili većim grudima
● Pruža dosta slobode u izboru odeće, omogućavajući čak i nošenje haljine sa velikim izrezom.
● Daje ženi potpunu sigurnost i samopouzdanje
385 – Amoena Contact grudna proteza trouglastog oblika ispunjena laganim silikonom.

Važna napomena:
Koža koja je u bliskoj prošlosti podlegnuta operaciji ili terapiji je ekstremno osetljiva. Stoga preporučujemo korišćenje samolepljivih grudnih proteza tek 6 meseci nakon operacije. “Contact čini da zaboravim kako imam grudnu protezu i daje mi mogućnost velikog izbora odeće.”

Amoena Natura

Amoena natura Grudna Proteza_2SN_323
Dizajnirana kako bi davala najprirodniji osećaj i izgled
● Kreće se prirodno sa telom i visi dok je žena nagnuta
● Brzo se zagreje do temperature tela

391-Amoena Natura grudna proteza trouglastog oblika od laganog silikona sa dodatkom gela daje prirodan i uravnotežen izgled dojke stvarajući ženama osećaj sigurnosti nakon operacije. Svojim simetričnim oblikom odgovara i kao leva i desna dojka, unutrašnjost ispunjena gelom poprima temperaturu tela i time stvara još prijatniji osećaj tokom nošenja.

„Moja prva prava grudna proteza bila je Natura. Tako je mekana i prirodna. U specijalnom grudnjaku
izgleda kao prava dojka, i veoma je prijatna za moju kožu. “

Amoena Essential:

Amoena Grudna Proteza Essential

Amoena essential grudne proteze se izdaju na nalog bez doplate.

● Proizvedena kako bi zadovoljila osnovnu potrebu žene nakon operacija raka dojke:
Uravnoteženo i sigurno pristajanje
● Nudi prijatan osećaj i izgled.

442- Amoena grudna proteza trouglastog oblika ispunjena laganim silikonom daje prirodan i uravnotežen izgled dojke stvarajući ženama osećaj sigurnosti nakon operacije. Svojim simetričnim oblikom odgovara za levu i desnu dojku.

356 -Amoena grudna proteza asimetričnog oblika ispunjena laganim silikonom daje prirodan i uravnotežen izgled dojke stvarajući ženama osećaj sigurnosti nakon operacije. Svojim asimetričnim oblikom odgovara samo za stranu kojoj je namenjena, levoj ili desnoj.

„Nikad ne bih pomislila da korišćenje grudne proteze može da vrati moje samopouzdanje u tako kratkom
roku. Specijalizovani prodavac mi je izabrao pravi oblik i veličinu, čime sam dobila uravnoteženo
pristajanje.“

Amoena Suza

Grudna proteza suza za žene posle masektomije

Amoena suza grudna proteza se izdaje na nalog bez doplate.

474- Amoena grudna proteza oblika suze ispunjena prijatnim silikonom daje prirodan i uravnotežen izgled dojke stvarajući ženama osećaj sigurnosti nakon operacije. Svojim simetričnim oblikom odgovara kao leva i desna dojku.

 

Amoena Priform


214- Amoena Priform grudna proteza preporučuje se odmah nakon operacije.

Izrađena je od čistog pamuka i lako podesiva za individualne potrebe. Nakon operacije i terapije zračenja, koža je veoma nežna i osetljiva, a izuzetno lagana Amoena Proform pamučna grudna proteza je specijalno dizajnirana kako bi čuvala osetljivi predeo ožiljka nakon operacije. Čisti pamuk na zadnjem delu proteze čini ovu protezu veoma mekanom i prijatnom u dodiru sa kožom. Priform se može naći u raznim veličinama. Može se podesiti za individualne potrebe dodatnim materijalom za punjenje. Materijal od koga je napravljena Priform grudna proteza i materijal za punjenje lako se održava. Amoena Priform se pere ručno i suši prirodnim putem.

 

Pogledajte više o Amoena programu grudnih proteza, grudnjaka i kupaćih  klikom ovde.