IZJAVA O SIGURNOSTI

Unos i prenos ličnih podataka i podataka o adresi, kontakt telefonu ili broju računa zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i Zakonom o elektronskoj trgovini. Za dodatne informacije pročitajte pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti.


OPŠTI USLOVI

Ovi Uslovi primenjuju se na prava i obveze koje se odnose na naručivanje proizvoda putem Imaco internet stranice kao prava i obveza koje proizlaze iz sklapanja ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i Imaco d.o.o. Korisnike molimo da se pre kupovine upoznaju sa ovim Uslovima kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama. Imaco d.o.o. zadržava pravo izmene ovih uslova u svako doba bez obaveze prethodne najave promena.


IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠĆENJU

Imaco d.o.o se obavezuje da pruža zaštitu o ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje (poput povremenih newslettera). Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla (najvišem menadžmentu). Svi zaposleni u Imaco d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


KONTAKTI ZA SLUČAJ REKLAMACIJE ILI DODATNIH PITANJA VEZANIH za KUPOVINU

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za kupovinu ili narudžbinu proizvoda sa Imaco internet stranice ili želite izvršiti reklamaciju, molimo pošaljite nam e-mail na: office@imacodoo.com ili nas nazovite na telefon: 011/238-1-061.


DOSTAVA

Dostava se vrši unutar 14 dana posle kupovine/ narudžbine proizvoda putem Imaco internet stranice. Trošove dostave pomagala snosi kupac.


NAČIN ISPORUKE

Proizvodi naručeni na daljinu Imaco d.o.o. isporučuju se:
1.plaćanje použećem prilikom isporuke Daily expresom 2.-plaćanje použećem prilikom isporuke PostExpressom.


IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja se realizuju u dinarima.


PODACI O FIRMI

Imaco d.o.o. osnovni kapital 5.693,43 EUR, sa sedištem u Antifašističke borbe 34, Novi Beograd, Beograd, Srbija. PIB: 101681699, MB: 06511651


KONTAKT

Imaco d.o.o.

  1. Antifašističke borbe 34, Novi Beograd – 011-311-2-180
  2. Ratka Mitrovića 62a, Žarkovo – 011-2381-061
  3. Balkanska 42, Savski Venac 011-357-1-594.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se može izvršiti  použećem robe.


REKLAMACIJE

U slučaju reklamacije kontaktirajte nas na tel. 011-238-1-061 ili na e-mail office@imacodoo.com

Za više informacija pročitajte pravilnik o zaštiti potrošača i uslovima i načinima reševanja reklamacija.