Ellen Wille – Zena, Kompanija, Brend

Godine 1967 nakon završetka svojih studija u Parizu ; Ellen Wille otvara malu prodavnicu u Frankfurtu.

Sa njenim osecajem za nadolazece trendove stvara visoko kvalitetne perike koje se dobro I prodaju.
Zajedno sa svetskim bumom prodajom perika rane sedamdesete proširuju posao. Zamena kose prestaje da bude samo kao uzrok bolesti već se koristi I u svrhe mode. Njeni modeli su počeli da se dizajniraju u kolaboraciji sa Evom Gabor I Josefom Scigiliano, nadogradnja je dodata u spektar proizvoda i kompanija je počela da se širi internacionalno u kooperaciji sa Azijom i U.S.A.

Na kraju 80’ godina, zahvaljujući preplavljenom tražnjom za njenim proizvodima, mala prodavnica u Frankfurtu postala je GmbH ( Limited ) kompanija. Time se seli u veliki posed u Schwalbach am Tounus, manje od 20km zapadno od Frankfurta. Do ovoga dana, radnja locirana u Frankfurtu je dalje isticajna, pomažući u pravljenu Ellen Wille Brenda privlačnim krajnjim potrošačima a direktan kontakt kompanije prema potrošačima.

“SnagaKose” (HairPower) Kolekcija – od 2005 je kompanijina glavna kolekcija koja nudi veliki izbor od internacionalnih trendova dizajna kose kao nove verzije bezvremeno uspešnih stilova. Ova kolekcija garantuje model za svakoga.

2010 je po Ellen Wille bila godina kolekcije “Društvo Kose” The Hair Society Collection, koja dobija internacionalnu prepoznatljivost na Svetskom Kongresu u Parizu, osvajajući dve nagrade za “Najbolju Kolekciju na Svetskom Nivou” I “ Najlakšu Periku”.
2013 Perucci Shooting Stars dolazi na scenu. Mladalačka kolekcija uzbudljivih , čistih rezova I vibrantnih boja za žene željnim promena.
Nova Raquel Welch kolekcija URBAN STYLES prati u stopu, inspirisana internacionalnim predstavnicama, kolekcija je puna pulsirajućeg izgleda za moderne I sofisticirane žene.

 

U 2014 nova kolekcija je došla na tržište, dizajnirana tako da srca ljubavnika ekstravagance preskoče ritam. Luksuzna klasa Hair Society Comfort Kolekcije impresionira sa više od 20 luksuznih I prelepih modela, koji su 100% ručno pravljeni.
Hair Monika Gentlemen kolekcija I Latifa turban se stalno povećava sa novim trend modelima.

Uzbudjenje se nastavlja za Ellen Wille Perike! Pogledajte modele perika

Istražite svet Ellen Wille perika na internacionalnom sajtu klikom ovde.