Zašto nositi specijalni grudnjak za grudnu protezu?

Kvalitet i visoka funkcionalnost tekstila za vašu podršku

Ženstven, moderan i lak za nošenje – Amoena grudnjaci su posebno dizajnirani za kombinaciju udobnosti i dobrog izgleda sa obezbeđenjem koje je potrebno nakon operacije dojke. U Amoeni su posvećeni proizvodnji grudnjaka koji će vam pružiti udobnost i otkloniti sa vrata i ramena napetost ili limfodem.

Trake na ramenima – naramenice

Udobne, podesive naramedice podržavaju vaš oblik grudi bez opterećenja i pritiska na ramena. Neki stilovi imaju široke, obložene naramenice za dodatnu udobnost i podršku.

Džepovi

Ukoliko nije drugačije naznačeno, svi naši grudnjaci imaju diskretne džepove sa različitim oblicima. Oni će zadržati oblik dojke sigurno na svom mestu – tako da ne klizi ili se ne pojave u gornjem delu korpe, dajući vam dodatni mir i udobnost.
Napravljeni su od visoko-osetljivih materijala koji su dizajnirani da savršeno odgovaraju korpi grudnjaka.  Mogu da ih nose sve žene, bez obzira da li im je potreban grudnjak za obe strane, samo za levo/desno ili bez džepova.

Korpa

Korpe su dizajnirane da prate oblik dojke kako bi se osiguralo njihovo savršeno pristajanje. Elastične ivice dodaju još veću bezbednost i udobnost.

Šira Donja ivica

Pruža podršku i stabilnost i omogućava da dojka ostaje čvrsto na svom mestu.