Amoena Contact Grudna proteza

Osećate se kao da je deo vašeg tela

  • Lepi se na kožu i pokreće sa telom
  • Ostaje nepomična tokom svakog pokreta
  • Otklanja pritisak sa ramena, posebno značajno za žene sa limfnim problemima ili većim grudima.
  • Pruža dosta slobode u izboru odeće, omogućava nošenje čak i haljine sa velikim izrazom
  • Daje ženi potpunu sigurnost i samopouzdanje

Artikal:385 – Amoena Contact grudna proteza trouglastog oblika ispunjena laganim silikonom, s unutrašnje strane prevučena organskim lepkom daje prirodan i uravnotežen  izgled dojke,  stvarajući  ženama osećaj sigurnosti nakon operacije. Svojim simetričnim oblikom odgovara za levu i desnu dojku.Lepi se na telo, otklanja pritisak na ramena, posebno značajno za žene sa limfnim problemima ili većim grudima.Pruža potpunu sigurnost i samopouzdanje kao i dosta slobode pri izboru odeće.

“Contact čini da zaboravim da imam grudnu protezu i daje mi mogućnost velikog izbora odeće”

Važna napomena:

Koža koja je u bliskoj prošlosti podvrgnuta operaciji ili terapiji veoma je osetljiva. Zato preporučujemo korišćenje samolepljivih grudnih proteza tek nakon šest meseci od operacije.

 


 

    Briga_O_Protezi_Za_Dojku                    Potražite proizvode za brigu o vašoj Amoena Contact protezi kod vašeg prodavca.


Prema službenom glasniku iz 2014 god. od 2015 godine stupa na snagu uz već odobrenu grudnu protezu od RFZO ostvarujete pravo na nalog za jedan grudnjak na godinu dana, pobrinite se da iskoristite to pravo i podignite vaš ortopedski grudnjak Amoena.

Amoena_40thAnniversary_Logo_jpg_Prev_72

 

Veličina: 1-12

Proizvođač: Amoena