Ako vas je operacija ostavila u čudnom raspoloženju, probajte ovo

I dalje se osećate bez balansa, čak i posle operacije grudi? Mislimo da možemo da vam pomognemo.

Operacija grudi ima nepredvidive rezultate, bilo da je u pitanju uklanjanje limfnih čvorova ili mastektomija sa rekonstrukcijom. Isto kao i prirodne grudi, grudi na kojima je rađena operacija imaju svoje nedostatke; najčešći je veličina. Nekada su veličine različite od veličine prirodne dojka koja je ostala, i hirurgu može biti teško da predvidi kako će se rekonstruisana dojka oporavljati. U nekim slučajevima, ožiljak i nadutost uzrokuju da se dojka ponaša neuobičajeno. U svakoj od ovih situacija, Amoena proizvodi mogu da vam pomognu – u vašem grudnjaku, Amoena oblici mogu da povrate laganu i izbalansiranu siluetu.

Čak i da hirurg izvede savršenu operaciju, moguće je da idealan ishod neće potrajati zauvek. Ako dobijete ili izgubite na težini, prirodna dojka će verovatno da se smanji ili uveća, dok rekonstruisana dojka neće. Sa Amoena grudnom protezom, grudi su simetrične ponovo i grudnjak paše bolje, a i donosi lepši osećaj na samom telu.

 

Kako vreme prolazi, na kraju samo ono može da učini dojke nejednakim. Kako starimo, prirodna dojka postaje plića, delujući obešeno na donjem delu torza. Rekonstruisana dojka će ostati identična  kao i onog dana kada je operacija izvedena. Sa Amoena oblicima, prirodna dojka se može podići i celina se može povratiti kako bi dojke bile jednake i izbalansirane u grudnjaku. Lepota naših oblika je da se oni mogu nositi u toliko različitih situacija, u bez-džepnim ili grudnjacima sa džepićima, sa kupaćim kostimima, ili u posebnim prilikama kao što su formalne haljine ili venčanica.

Mi pravimo i Amoena Contact lepljivu grudnu protezu ako vam je ugodnije da je prikačite direktno na kožu. Može biti okrenuta u bilo kom pravcu kako bi popunila deo na kojem je vama potrebna potpora.