Ako Vas je operacija ostavila u čudnom raspoloženju, probajte ovo

I dalje se osećate bez balansa, čak i posle operacije grudi? Mislimo da možemo da pomognemo.

Operacija grudi ima nepredviđene rezultate, bilo da je uklanjanje limfnih čvorova ili mastektomija sa rekonstrukcijom. Isto kao i prirodne grudi, grudi na kojima je rađena operacija imaju svoje nedostatke; najčešći je veličina. Nekada su drugačije veličine nego prirodna dojka koja je ostala, i može biti teško hirurgu predvideti kako će se rekonstruisana dojka oporavljati. U nekim slučajevima ožiljak i nadutost uzrokuju dojku da se ponaša čudno. U svakoj od ovih situacija Amoena Balance proizvodi mogu da Vam pomognu. Dok u Vašem grudnjaku , Balance oblici mogu da povrate laganu i izbalansiranu siluetu.

Čak i da hirurg uradi savršenu operaciju, moguće je da ona neće trajatu zauvek. Ako dobijete ili izgubite na težini, prirodna dojka će verovatno da se smanji ili uveća. Dok rekonstruisana dojka neće. Sa Balance grudnom protezom, grudi su simetrične opet, i grudnjak paše bolje a i lepši je osećaj na telu.

Balance grudne proteze oblici

Vreme prolazi, naravno i na kraju samo ono može da učini dojke nejednakim. Kako starimo, prirodna dojka postaje plića, delujući obešeno na doljnem delu torza. rekonstruisana dojka će ostati normalno ista kao i dana kog je završena operacija. Sa Balance oblicima, prirodna dojka se može podići i celina se može povratiti kako bi dojke bile jendake i izbalansirane u grudnjaku. Lepota naših oblika je da se oni mogu nositi u toliko različitih situacija, u bez-džepnih ili grudnjacima sa džepićima, sa kupaćim kostimima, ili u posebnim prilikama kao što su formalne haljine ili venčanica.

Mi pravimo i Balance Contact lepljivu grudnu protezu ako Vam je bolja opcija da je prikačite direktno na kožu. Mogu biti okrenute u bilo kom pravcu da popune deo na kojem je vama potrebna ispomoć.